fbpx

Γιατί μας χρειάζονται τα χέρια μας;

Τα χέρια μας είναι μέρος του σώματος μας πολύ χρήσιμο και απαραίτητο. Λειτουργούν με μία από τις μέγιστες αισθήσεις μας, αυτή της αφής. Και πόσες αναμνήσεις δεν ξεπηδάνε από αυτήν;

Τα χέρια μας είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να εκτελέσουμε εργασίες, για να σηκώσουμε πράγματα, να γράψουμε, να οδηγήσουμε, να αγγίξουμε τους οικείους μας.

Τα χέρια μας είναι εκεί ώστε να γίνονται ο πομπός και ο δέκτης των πιο άμεσων συναισθημάτων.

Εκπέμπουν ενέργεια και την λαμβάνουν πίσω.

Επιπροσθέτως αρκετά συχνά, τα χέρια μας χαρακτηρίζονται ως οι καθρέπτες των χαρακτήρων των ανθρώπων.

Επιπλέον, τα χέρια μας μπορούμε να πούμε πως λειτουργούν και ως ένα φανερό ημερολόγιο που κάθε γραμμή κρύβει και μια στιγμή νιότης.

Παρόλο που τα χέρια μας όμως δείχνουν να παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο σε όλες τις στιγμές της ζωής μας συχνά τείνουμε να παραμελούμε την φροντίδα τους.

Όπως το πρόσωπο μας έτσι και αυτά περιβάλλονται από δέρμα όπου έχει και αυτό τις δικές του ανάγκες στην περιποίηση.

Μάλιστα τείνει να χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση και φροντίδα απ΄ ότι το πρόσωπο μας καθώς εκτίθεται καθημερινά σε καιρικές συνθήκες, σε σκληρότερες μορφές νερού και χειρωνακτικές εργασίες.

Ο πιο απλός τρόπος περιποίησης τους είναι οι κρέμες χεριών, οι οποίες ποικίλουν σε χρήσεις, αρώματα και ιδιότητες.

Μπορούμε όμως να σκεφτούμε περισσότερο και να αναζητήσουμε ένα πιο φυσικό τρόπο καθημερινής περιποίησης τους.

Με τον τρόπο αυτό σκεφτήκαμε και εμείς στην lavera και σας παρουσιάζουμε τα 3 νέα μας αγαπημένα στην περιποίηση χεριών. Σταθεροί στα πιστεύω μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε προϊόντα Vegan, χωρίς πειράματα σε ζώα, δερματολογικά ελεγμένα και τώρα ακόμα πιο ανακυκλώσιμα στην συσκευασία τους.

Αγαπημένο Ν.1 – Good(bye)night my lover!           

Η ΝΕΑ κρέμα χεριών Goodnight είναι 2σε1 με βιολογικό σταφύλι και βιολογικό βούτυρο Shea ενισχύει την αναδόμηση των ταλαιπωρημένων σας χεριών.

Πρόκειται για το αστέρι του φετινού χειμώνα καθώς οι θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα είναι πολικές με αποτέλεσμα ήδη ταλαιωρημένα μας χέρια να ”σκάνε” ακόμη πιο γρήγορα από το κρύο.

Είναι Vegan και φέρει όλες τις πιστοποιήσεις της περίφανη!

Με εξαιρετικό άρωμα!

Αγαπημένο Ν.2 – Calendula Power! 

Για τα χέρια που εκπέμπουν S.O.S!

Άμεση βοήθεια στα σκασμένα – ταλαιπωρημένα χέρια με την ενίσχυση της βιολογικής Καλέντουλας και του βιολογικού βούτυρου καριτέ. Θαυματουργός συνδυασμός για χέρια που χρειάζονται άμεσα ενυδάτωση, προστασία και φροντίδα. Απαλύνει από τον πόνο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Πολλά υποσχόμενη από την πρώτη στιγμή και η αγαπημένη όλων!

Vegan!

Ευχάριστο, ξεχωριστό φρέσκο άρωμα!

Αγαπημένο Ν.3 – It’s co Classic! 

lavera χωρίς basis sensitiv σειρά γίνεται; Φυσικά και δεν γίνεται! Γατί όχι μόνο είναι σήμα κατατεθέν μας αλλά είναι από τις σειρές που αγαπήσατε και συνεχίζετε να ξεχωρίζετε ανάμεσα σε πολλές!

Η βιολογική Αλόη και το βιολογικό βούτυρο καριτέ θα θεραπεύσουν και θα ενισχύσουν την ενυδάτωση των χεριών σας. Με ήπιο άρωμα για να είναι αρεστή από όλους μικρούς & μεγάλους καθώς επίσης να μην ανακατεύεται και με το άρωμα σας. Έχει ισχυρή δράση και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα.

Μπορεί αν μην είναι νέα η σύνθεση της αλλά η συσκευασία της είναι ακόμη πιο βιοδιασπώμενη!

Είναι Vegan,δερματολογικά ελεγμένη και φυσικά ποτέ δεν έχει ούτε θα υπάρξει περίπτωση να δοκιμαστεί σε ζώα.

Ήπιο άρωμα!

Εμείς σαν New Year Resolution, είπαμε να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τον εαυτό μας, το σώμα μας και σημεία αυτού που συχνά παραμελλούμε! Να κάνουμε ακόμη πιο συνειδητές επιλογές στον τρόπο που φροντίζουμε τον εαυτό μας αλλά και να εκφραζόμαστε ακόμη πιο ανοιχτά για τα θέλω και τα πιστεύωμ μας, ώστε ο πλανήτης μας να κάνει ακόμη πιο μεγάλα βήματα στην θετική κοινωνική εξέλιξη που ήδη η εποχή μας καλωσορίζει!

Ελάτε στο ταξίδι αυτό μαζί μας!  Γιατί τι είναι πιο όμορφο από το να μπορείς να νιώσεις τη φύση! – lavera