fbpx

Κάτι νέο έρχεται στην οικογένεια της Lavera!

Η Lavera αυτό το φθινόπωρο ‘’φοράει’’ την οικολογική της συνείδηση και μας παρουσιάζει τη νέα ανανεωμένη της σειρά Body Lotion.

 

Είναι ωραίο να εξελίσσεσαι και να μην σταματάς ποτέ. Να βρίσκεις πάντα καινούργιους τρόπους να προχωράς. Να ψάχνεις συνθήκες, ώστε να είσαι μέρος του κοινωνικού συνόλου και να αφουγκράζεσαι τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Αυτό είναι και το κύριο μέλημα μας, στην οικογένεια της Lavera.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο άνθρωπος πίσω από την γενεσιουργό ιδέα της εταιρείας μας, είναι ο Thomas Haase, ένας άνθρωπος με όραμα, ο οποίος αντιμετωπίζοντας ορισμένα δερματικά προβλήματα (νευροδερματίτιδα) και χωρίς να μπορεί να βρεί στην ήδη υπάρχουσα φαρμακευτική και καλλυντική αγορά, προϊόντα που τον καλύπτουν αποφάσισε να μελετήσει, ερευνήσει, ενημερωθεί και σπουδάσει επάνω στο αντικείμενο. Έτσι ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην αγορά.

Αυτή ήταν η πρωτογενής ιδέα. Έπειτα ακολούθησε η εξέλιξη και η Lavera έφτασε να είναι από τις πρώτες εταιρείες φυσικών καλλυντικών!

Για εμάς κάθε δερματοπάθεια είναι προσωπικό στοίχημα και για το λόγο αυτό όλα μας τα καλλυντικά βασίζονται σε βιολογικά συστατικά της φύσης.

Η καλύτερη θεραπεία πάντα έρχεται μέσα από την φύση για αυτό και εμείς απευθυνόμαστε σε αυτήν για να την βρούμε.

Φέτος το φθινόπωρο σκεφτήκαμε όμως πως για να μπορεί η φύση να μας στηρίζει και να βοηθάει στην ανάπτυξη νέων ιδεών, για τα προϊόντα μας, να επενδύσουμε σε αυτήν.

Τι εννοούμε με αυτό;

Ένας είναι ο τρόπος επένδυσης ως προς τη φύση! Η δημιουργία συσκευασιών φιλικών προς το περιβάλλον.

Έτσι, οδηγηθήκαμε στην επανακυκλοφορία της βασικής μας σειράς Body Lotion. Εισαγάγαμε νέα αρώματα και αποσύραμε κάποια παλαιότερα. Όμως ο βασικός κορμός της Lavera που είναι η σειρά Basis Sensitiv παρέμεινε σταθερός.

Πέρα όμως από τα ζωογόνα, απαλά, έντονα, αισθησιακά και φρέσκα νέα αρώματα, μεγάλο μέρος της μελέτης επικεντρώθηκε στην συσκευασία.

Η οποία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμες ύλες ώστε να είναι και η ίδια ανακυκλώσιμη κυριολεκτικά από την κορυφή εως τα νύχια.

Η νέα σειρά Body Lotion Relaunch κυκλοφορεί στην Ελλάδα αυτό το φθινόπωρο.

Βρείτε την σύντομα στα ράφια των βιολογικών καταστημάτων και φαρμακείων, των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο site μας.

 

Η φωτογραφία απεικονίζει από αριστερά προς τα δεξιά:

Body Lotion Revitalizing, Body Lotion Delicate, Body Lotion Express, Body Lotion Rich, Body Lotion Firming, Body Lotion Regenerating, Body Lotion Refreshing