fbpx

Για 5η συνεχόμενη φορά, η lavera βραβεύεται ως Green Brand

Δελτίο τύπου

Για 5η συνεχόμενη φορά, η lavera βραβεύεται ως Green Brand

Ανόβερο, Γερμανία, 18 Φεβρουαρίου 2021

Η συμβολή της lavera στην προστασία του κλίματος αναγνωρίζεται και πάλι δίνοντάς της έτσι για 5η συνεχόμενη φορά την βράβευση ως Green Brand. Για τον βιώσιμο και οικολογικό προσανατολισμό της, η Lavera Naturkosmetik έχει βραβευτεί τουλάχιστον 4 φορές στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Τσεχική Δημοκρατία.

Οι έννοιες της πράσινης διαβίωσης και της υπεύθυνης κατανάλωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά όπως αυτά της lavera. Με μερίδιο αγοράς άνω του 25%, η lavera Naturkosmetik είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα Brands φυσικών καλλυντικών στη Γερμανία και, σύμφωνα με τις έρευνες της GfK, κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη πωλήσεων για βιολογικά καλλυντικά προϊόντα**.

Επί 33 χρόνια, η lavera, brand κλιματικά ουδέτερο, συνδυάζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια ως ιδρυτικό μέλος του NATRUE natural cosmetics association, εμπνευστής της «Ημέρας των Φυσικών Καλλυντικών», σε εκστρατείες για την βιοποικιλότητα και την προστασία του κλίματος στην Κένυα και το Περού

Ήδη από το 2012, η ​​lavera αναγνωρίζεται ως Green Brand σε ανεξάρτητες έρευνες αγοράς. Από τότε αποτελεί ένα από τα brand που έχουν αποδείξει την ειλικρινή και συνεχή τους δέσμευση για ζητήματα που αφορούν την αειφορία και έχουν συμβάλει σημαντικά στην προστασία του κλίματος, του περιβάλλοντος, της φύσης, της βιοποικιλότητας και των πόρων. Κάθε δύο χρόνια, Η κριτική επιτροπή για την βράβευση GREEN BRAND αξιολογεί εταιρείες και μάρκες ως προς την αυθεντικότητά τους. Η lavera Naturkosmetik έχει κερδίσει και πάλι τους κριτές του GREEN BRANDS φέτος.